Lezzet Yolculuğu Programı Göller köyüne konuk oldu

Ünlü şarkıcı Turgay Başyayla'nın sunuculuğunu yaptığı Lezzet Yolculuğu programının Battalgazi ilçesine bağlı Göller köyündeki çekimleri tamamlandı.

Ünlü şarkıcı Turgay Başyayla’nın sunuculuğunu yaptığı Lezzet Yolculuğu programının Battalgazi ilçesine bağlı Göller köyündeki çekimleri tamamlandı. Ünlü şarkıcı ve sunucu Başyayla, çekimlerin ardından Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,"Programı zevkle izliyoruz. Turgay Bey ve arkadaşlarının Battalgazi’yi tercih etmeleri bizim için hakikaten anlamlı ve manidardır. Bu anlamda arkadaşları bu tercihlerinden dolayı kutluyorum. Malatyamızı ve Malatyamızın yemeklerini tanıtma noktasında Battalgazi ilçesini tercih etmeleri ve yemek programlarını icra etmeleri bizim açımızdan önemli bir tanıtım fonksiyondur. Netice itibariyle Malatyamızın yemekleri de çok güzel, tabiatı ve doğası da çok güzel. Turgay kardeşimizin farklı bir yeteneği var. Türk Halk Müziği Sanatçısıdır. Bu anlamda Türkiye’de popüler olmuş birkaç eserini de yakinen takip ediyorum ve dinliyorum. Kendilerini burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Selahattin Gürkan’a teşekkür eden sanatçı Turgay Başyayla ise, “Bizler de bugün çok mutluyuz. Battalgazimiz Malatya için çok önemli. Her geldiğimizde Eski Malatya ve Battalgazimizde çekimler gerçekleştiriyoruz. Kültürel yapının yüzde 80’ni Battalgazi’de. Çok değerli özel insanlarla birlikte burada köylerimizde, mahallelerimizde ve merkezde çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kıymetli Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Gösterilebilecek en yüksek düzeyde mihmandarlık ve misafirperverlikleri ile Battalgazi’yi temsil ediyorlar. Bizler de Battalgazimizi tüm ülkemize anlatıyoruz. Biz, Battalgazi filmleri ile büyüdük. Türk olmaktan övünüyoruz. Bu ülkenin bir ferdi olmaktan, bu bayrağın altında yaşamaktan ve atalarımız ile gurur duyuyoruz. Onlar sadece halk kahramanı değil, bugün bize ihtiyacımız olan o erdemleri de hatırlatan büyüklerimiz, alimlerimiz, onların hepsini hatırlıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme