Linnes: 'Yarın en iyi skoru alacağız'

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Martin Linnes, İsveç deplasmanında istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyerek, 'Yarın en iyi şekilde oynayıp en iyi skoru alacağımıza eminim' dedi.

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Martin Linnes, İsveç deplasmanında istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyerek, “Yarın en iyi şekilde oynayıp en iyi skoru alacağımıza eminim” dedi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, yarın saat 20.30’da Türk Telekom Stadyumu’nda İsveç ekibi Östersunds FK ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde düzenlen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Norveçli futbolcusu Martin Linnes, “Geçen hafta istemediğimiz bir sonuç aldık. Bir haftalık sürede çok iyi çalıştık. Takıma güvenim sonsuz. Yarın en iyi şekilde oynayıp en iyi skoru alacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

Avrupa’daki bütün deplasman maçlarının zorluğuna değinen Linne, “Bir haftalık dönemde gayet iyi çalıştık. Amacımız futbolumuza bunu yansıtmak. Rakibe baktığımızda liginin ortasına gelmiş üst sıralara yer alan bir takım. Küçümsememek lazım” diye konuştu.

“Galatasaray’da oynuyorsanız eleştirilere açık olmanız”İsveç deplasmanında almamaları gerek bir sonuç aldıklarını ifade eden Linnes, “Galatasaray gibi büyük bir camiada oynuyorsanız böyle eleştirilere açık olmanız gerekiyor. Bu eleştirilerin gelmesi taraftarın bizi ne kadar önemsediğini ve bağlılığını gösteriyor. Bunun farkındayız. Tek amacımız kendi taraftarımızı kendi sahamızda mutlu etmek” değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme