MABESEM Ramazan gecelerine renk kattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) saz ve söz sanatçıları, Malatya'da Ramazan gecelerinde sahne aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) saz ve söz sanatçıları, Malatya’da Ramazan gecelerinde sahne aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Ramazan Geceleri, her akşam teravih namazı sonrası devam ediyor. Büyükşehir Belediye binası yanındaki alanda düzenlenen etkinlikler kapsamında MABESEM sanatçıları da program düzenledi. Yoğun ilgi gören programa, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, daire başkanları, şube müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Tiyatro ve konser

Programda, ilk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tiyatro sanatçıları sahneye çıkarak ‘İbiş’ oyunu oynadılar. Çocukları eğlendiren gösterim sonrası MABESEM saz ve söz sanatçıları Tasavvuf Musikisi konseri verdi. Konserde, Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu solistlerinden Sadık Tunç da, sevilen ilahiler okudu.

Program süresince katılımcılara Ramazan Şerbeti ikramı da yapıldı. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca devam edecek Ramazan Geceleri etkinliğinde MABESEM Hüsn-ü Hat Atölyesi, açtığı stantta vatandaşlarla buluşuyor.

Bakmadan Geçme