Mabesem'den Tek Perdelik Oyun

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya'nın kültürel ve sosyal alanda her geçen gün daha ileri gidebilmesi için çalışmalar yapıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın kültürel ve sosyal alanda her geçen gün daha ileri gidebilmesi için çalışmalar yapıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültürel ve sosyal etkinlikler sanatseverler tarafından büyük takdir topluyor. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tarafından “Dünyada Tek Başına” adlı tiyatro oyunu Malatyalı sanatseverlerle buluştu. 
Konserler, sergiler, fuarların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren MABESEM oyuncuları tarafından tiyatro oyunları da sergileniyor. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonu’nda sahnelenen, MABESEM bünyesinde yer alan deneyimli oyuncuların sergilediğitek perdelik “Dünyada Tek Başına” adlı oyun büyük ilgi gördü. Hatice Görgeç’in yönettiği oyunda Handenur Korkutata başrol, Can Zeynel Güneş de yardımcı oyuncu rolünü oynadı. Oyunun koreografisinde ise Hatice Görgeç, Gizem Nur Karslı, Esra Yıldırım, Esra Öncüler, Bahar Er, Ahsen Kılıç, Nesibe Akbaş ve Sümeyye Bayındır rol aldı.
Beğeniyle seyredilen oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı. 
 

Bakmadan Geçme