Mafsad Kitap Kafe'de 'Sokak Halleri' Fotoğraf Sunumu

Mafsad Kitap Kafe'de 'Sokak Halleri' Fotoğraf Sunumu

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD’ta Fotoğrafçı İdris Eyyüpkoca’nın “Sokak Halleri” isimli fotoğraf sunum ve söyleşisi yapılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016-1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen ve MAFSAD tarafından yürütülen “Burası Benim Yerim Projesi” çerçevesinde oluşturulan  MAFSAD Kitap Kafe'nin konuğu Fotoğrafçı İdris Eyyüpkoca olacak.
“Özellikle Gençlerden Yoğun Katılım Bekleniyor”

Dernek Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle hayata geçirdikleri ve gençlerin ücretsiz olarak kullanabildikleri MAFSAD Kitap Kafe bünyesinde fotoğraf sunum söyleşileri, imza günleri, okur yazar buluşmaları, kitap dergi tanıtım günleri gibi birçok etkinliğin gerçekleştirileceğini, bu etkinliklerden ilkini 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 19:00’da yapacaklarını söyledi. Fotoğrafçı İdris Eyyüpkoca tarafından gerçekleştirilecek olan fotoğraf sunumuna, fotoğraf sanatına ilgi duyan 7’den 70’e  herkesin davetli olduğunu belirten Konuk, özellikle gençlerden yoğun katılım beklediklerini sözlerine ekledi.
 

Bakmadan Geçme