Malatya'da gazeteciler bir araya geldi

Malatya'da Selam Medya Grubu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan yerel ve ulusan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Kemal Deniz, bir kafede düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Selam Medya Grubunun Malatya'da çıtayı yükselttiğini söyledi.

Deniz, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, "Daha önce Vuslat TV ile tanıdığımız bu grubu şimdi başarılı gazeteleri ile görmekteyiz ve radyoculukta, televizyonculukta, gazetecilikte Malatya'ya çıtayı yükselterek bir kalite getirdikleri içinde kendilerini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Vahap Güner ise yerel basının sorunlarına dikkati çekti.

Selam Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bakırcı, yerel basının bütün zorluklara rağmen ayakta kalmaya çalıştığını belirtti.

Malatya basınının çok başarılı olduğunu aktaran Bakırcı, şöyle devam etti:

"Ülkemizin çeşitli illerinde basının ismi geçmezken Malatyamedyası bu konuda iş görür bir şekilde çalışmalarına devam ediyordu. Televizyonculuk noktasında da Malatya çok ileridedir. Büyükşehirlerde içerik kalitesi kadar, Malatyamız kadar bir potansiyel olmadığı dönemde ilimizde televizyonculukta çok ileridedir. Geldiğiniz bu noktada olgunluğunuzu hissediyoruz ve bu anlamda hepinize çok teşekkür ederim."

Etkinliğe Selam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Memur, cemiyet ve dernek başkanları ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Bakmadan Geçme