Malatya'daki ailesine acı haber verildi

Çukurca ilçesindeki üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Gürhan'ın Malatya'daki ailesine acı haber verildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Miraç Gürhan'ın Malatya'daki ailesine acı haber ulaştı.

Şehit Gürhan'ın (23) şehadet haberini Battalgazi ilçesi Zafer Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan annesi Serpil Canbay ile Hidayet Mahallesi Şentürk Sokak'ta oturan babası Yasin Gürhan'a güvenlik güçleri ulaştırdı.

Şehidin annesinin oturduğu apartmana dev Türk bayrakları asıldı. Şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları da acı haber üzerine eve geldi.

Bekar olan şehidin anne ve babasının ayrı yaşadığı öğrenildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı'nda bulunan askeri üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından saldırı gerçekleştirilmiş, güdümlü füze ile gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırıda bir asker şehit düşmüş, 5 asker de yaralanmıştı.

Bakmadan Geçme