Malatya'dan kısa kısa

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kernek Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Polat, Kernek Meydanı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Polat, yaptığı konuşmada, meydanın çok güzel olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Düzenleme çalışmaları sırasında burada bulunan yel değirmenini kaldırdık. Bu değirmeni Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde uygun bir yere taşıyoruz. Kernek Meydanı gerçekten çok güzel bir alan. Bu alanı daha fazla nasıl güzelleştirerek vatandaşlarımızın istifadesine sunarız bunun gayreti içerisindeyiz. Kernek denince akla su gelir, bunun için burada yapacağımız çalışmalarda suyu ön plana çıkaracağız. Burada yapılan düzenleme çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

- Akçadağ'da yenileme çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen, içmesuyu ve kanalizasyon problemleri ortadan kaldırılan Akçadağ ilçe merkezinde üstyapı çalışmaları kapsamında bazı caddeleri asfaltladı. 

Akçadağ’ı şantiyeye dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yol, kaldırım, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor. Akçadağ’ın bütün caddelerini standartlara uygun hale getirmek için dolgu ve kazı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Kaldırım çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. 

Bakmadan Geçme