Malatya Sıra Gecelerinin Dönüşü Muhteşem Oldu

Malatya Sıra Geceleri ekibi , bomba gibi geliyor. Eylül ayı içinde çıkacak albümleri için uzun zamandır çalışmalarını sürdüren ekibin dönüşü muhteşem olacak.

Grubun öncülüğünü Rıfat Akçakoç’un , Müzik direktörlüğünü ise Ses Sanatçısı Nihat Baydar’ın üslendiği albüm için bir çok ünlü sanatçı ile çalışıldı. Grupda Nihat Baydar, Rıfat Akçakoç, Selahattin Alpay,Yaşar Buğdaycı,Hasan Durak ve Baran Tanrıverdi ‘nin seslendirdiği Malatya türküleri yer almakta.İbel Müzik etiketiyle çıkacak albüm, Eylül ayında tüm müzik marketlerde yerini alacak.
Eylül ayında çıkacak albümde, 11 eser olacak. Eserleri titizlikle seçtiklerini belirten Müzik direktörü Baydar, “Eserleri titizlikle seçtik. Ve Grubun öncülüğünü üstlenen Rıfat Akçakoca ile birlikte düzenlemeleri gerçekleştirdik. Albümde , Aşağıdan Gelir Omuz Omuza, Çaldığım Bağlama, Malatya Eline Serin Dediler, Malatya’ya Gelmediniz mi?, Nere Gidem Kader,Pınara Gelki Görem,Semah,Sevdim Seni Malatya’lı,Yar Malatyalı,Yar yası var,Yüksek Eyvanlarda adlı eserler yer alacak.”dedi.

Bakmadan Geçme