Malatya Siyasetine Damga Vuracak Tek İsim

24 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde Malatya'dan kimler aday olacak sorusu siyasi çevrelerde ve özelliklede, halk arasında en çok konuşulan konu haline geldi.

‘’Bülent Avşar’ı Milletvekili olarak görmek istiyoruz’’sesleri yükseliyor 

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde Malatya’dan kimler aday olacak sorusu siyasi çevrelerde ve özelliklede, halk arasında en çok konuşulan konu haline geldi.

Malatya’da vatandaşlar iktidar ve muhalefet partilerinin Milletvekili adaylarının kim olacağı konusunda tahminler yürütse de herkesin özellikle merak ettiği konu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bülent Avşar’ın  aday olup olmayacağı noktasında hangi düşüncede olduğu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’nın Milletvekili adaylığı konusunda nasıl bir tavır sergileyeceği ,  nasıl kararlar vereceği henüz bilinmiyor ama, vatandaşın tercihi , çok güvenilen isim olarak MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar yönünde .
Malatya’da  merakla beklenen ve vatandaş tarafından en etkili aday olarak düşünülen Bülent Avşar, Göreve geldiği günden itibaren partililerin ve halkın sevgisini ,  güvenini kazanan, her kesime hizmet noktasında elinden gelen çabayı fazlasıyla sarf ederek ,sorunlara çözüm bulma noktasında özverili çalışmalarıyla devamlı gündemde kalıp, adından sıkça söz ettiren, siyaseti hizmete dönüştürmeyi hedef edinmiş önemli bir isim olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

Önümüzdeki süreçte sonucu  bekleyip göreceğiz ancak ,Malatya, ‘’MHP İl Başkanı Bülent Avşar’ın Milletvekili olarak İlimize büyük katkılar sağlayacağı ve en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyor ve Başkanımızı Milletvekili  olarak görmek istiyoruz’’sesleri ile istek ve düşüncelerini açık şekilde ifade ediyor. 

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme