'Malatya'yı Birlikte Ayağa Kaldıracağız'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Muzaffer Tunç, Basın Konteynerlarını ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Muzaffer Tunç, Basın Konteynerlarını  ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında basın Konteynerlarında  yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Tunç, projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı olarak da aktif görevde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Tunç basın mensuplarına yaptığı açıklamada; ‘’Öncelikle depremden dolayı geçmiş olsun. Düştüğümüz yerden kalkmamız gerekiyor. Malatya’yı Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olarak ilk açıklamayı basın mensubu arkadaşlarımla paylaşmak istedim ’dedi.

 ‘’En Az 2 Aylık Bir Çalışmayla Önce Malatya’mızı Projelendirmemiz Lazım’’ifadelere yer veren Tunç,’’Tabi yola çıktığımız andan itibaren önceliğimiz barınmadır. 1 yıl oldu hala yıkımlar bitmedi. Konteynerlerde yaşam sürüyor. Öncelikle iyi bir heyet oluşturmamız lazım. Mimarlardan, Mühendislerden arkeoloğa kadar, şehir planlanmasından her aşamada bilgi ve birikim sahibi olanlarla yola çıkıp en az 2 aylık bir çalışmayla önce Malatya’mızı projelendirmemiz lazım. Planlama yapmamız lazım. Önce basın mensupları için herkesin bir yerde olması gereken projeler hazırlayacağız. Basın mensuplarının birer odası ve bir dairesi olacak. Her türlü altyapı hazır olacak. Basın merkezi ve Muhtarlara bir merkez oluşturacağız. Bunlardan da ücret almayacağız. Sanatçılarımızla ilgili, Malatya’yı tanıtan sanatçılar için ve STK’lar için bürolar yapacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme