Malatya'da 123 amatör spor kulübüne malzeme yardımı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca amatör spor kulüplerine 81 ilde eş zamanlı olarak spor malzemesi yardımı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca amatör spor kulüplerine 81 ilde eş zamanlı olarak spor malzemesi yardımı yapıldı. Malatya’da düzenlenen törenle 123 amatör spor kulübüne malzemeleri teslim edildi.

Törende konuşan Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, dağıtılan malzemelerin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu malzemeler tamamen Genel Müdürlük tarafından kendilerine tescilli kulüplere miktarı ve kalitesi belli malzemeleri gönderdiler. Bakanlığımız tarafından 123 amatör spor kulübümüze gönderilmiştir. Bir takım eksiklikler olabilir, bu eksiklikleri gideririz biz. Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm gerçekten Malatya’ya geldiğinden beri amatöre çok büyük destek veriyor. Başta tesislerde olmak üzere geçen sene ve evvelki sene getirdiği malzemelerle Malatya amatörüne çok destek olmuştur. Bundan sonra da olacaklardır" dedi.

“Devletimiz var olduğu müddetçe yapmaya inşallah muktedir olacağız”

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise "Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon yeni malzemeler ve daha fazla malzeme ile amatör spora destek olabilmeyi diliyoruz. Gençlik Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ASKF genel başkanımıza, il teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm tesislerimizle ve tüm personelimizle aslında biz amatörün hizmetindeyiz. Biliyorsunuz bütün salon sporları, bütün açık saha sporları, futbol dahil, atletizm dahil, açık hokey dahil bir çok branşta bütün personelimizle hizmetinizde olmaya çalışıyoruz. Son 8 - 9 senedir bir yatırım ve bir atılım içerisine girdik. Bir çok tesis inşa ettik. Hepsi helali hoş olsun. Fazlasına da ihtiyacımız var. Devletimiz var olduğu müddetçe yapmaya inşallah muktedir olacağız. Daha iyiye daha güzele doğru en sonunda Güçlü Türkiye’ye doğru hep birlikte gideceğiz" şeklinde konuştu.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Miktat Alan ve İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı kulüp idarecilerine malzemelerini dağıttı. Atatürk Spor Salonunda yapılan amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtım törenine Vali Yardımcısı Miktat Alan, Malatya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, İdari Ve Mali İşler Şube Müdürü Memnune Denizhan, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Kılınç, Fırat Gençlik Merkezi Müdürü Şeyma Eryılmaz, Kulüp İdarecileri Ve Antrenörler Katıldı.

Bakmadan Geçme