Malatya'da Fırat Edaş Ekibine Yangın Eğitimi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürlüğü çalışanları, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinden uygulamalı yangın söndürme eğitimi aldı.

Fırat EDAŞ, yangınla ilgili olası acil durumlara karşı koordineli ve bilinçli bir şekilde yangına müdahale edebilmesi için çalışanlarına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğinde hem teorik hem de uygulamalı eğitim verdi. Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü toplantı salonunda ve bahçesinde gerçekleştirilen eğitime; elektrik arıza ve ilçe şefliğinde çalışan bakım-onarım ve işletme çalışanları katıldı.

Eğitimde yangın, elektrik ve gaz kaçakları acil müdahale ile ilgili teorik bilgiler, eğitime katılan itfaiye erleri tarafından çalışanlara paylaşıldı. Gerekli güvenlik önlemlerin alındığı bahçede yangın söndürme teknikleri uygulamalı olarak da anlatıldı.  

Öğrendikleri teknik bilgileri pratiğe dökmek amacıyla gerçekleştirilen tatbikatta Fırat EDAŞ çalışanlarının sergiledikleri başarılı çalışma, eğitimi veren itfaiye erlerinden tam not aldı. Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verildi.

Bakmadan Geçme