Malatya'nın yeni stadyumu Bursa maçında açılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 'Yeni Stadyumda belirlenen eksikler hızla gideriliyor. Yollar, yönlendirme levhaları, tribün düzenlemesi, soyunma odaları kapasite artırımı gibi çalışmalar bu hafta sonu tamamlanıyor....

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yeni Stadyumda belirlenen eksikler hızla gideriliyor. Yollar, yönlendirme levhaları, tribün düzenlemesi, soyunma odaları kapasite artırımı gibi çalışmalar bu hafta sonu tamamlanıyor. Stadın eksikleri giderildi, Bursa maçına yetişecek” dedi.

Malatya’ya yapılan yeni stadyumdaki son durumla ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, stadyumun Bursaspor maçında açılacağını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir mesaiyle stadın eksiklerini gidermek için çalıştıklarını söyleyen Çakır, “Federasyonumuzun belirlediği eksikleri hızla gideriyoruz. Yollar, yönlendirme levhaları, tribün düzenlemesi, soyunma odaları kapasite artırımı gibi çalışmalar bu hafta sonu tamamlanıyor. Stadın eksikleri giderildi, Bursa maçına yetişecek. Passolig alt yapısı kurma çalışmalarında da belli bir aşamaya gelindi. Kara yollarımızın kavşak çalışması da sürüyor. Şuan orada stadın çıkışını sağlayacak bağlantı yolu yapıldı. Kavşak yapılana kadar orası kullanılabilecek. Bizim için sorun teşkil eden bir durum söz konusu değil” dedi.

“Ne transfer, ne de herhangi bir karar alınırken müdahalede bulunmamız etik olmaz”

Çakır, ‘Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün divan kurulu başkanı olarak takımın son durumunu nasıl görüyorsunuz’ yönündeki soruya da cevap vererek şunları söyledi:“Yeni Malatyaspor Kulübü Malatya’nın ortak paydası olduğu için, bu şehirde yaşayan herkes bu kulüpte belirli ölçülerde söz sahibidir. Tabi biz ekonomik anlamda ara ara tabloları kontrol ediyoruz. Bunun dışında yönetime ne transfer, ne de herhangi bir karar alınırken müdahalede bulunmamız doğru ve de etik olmaz. Yani ilkesel manada görüşlerimizi zaman zaman söylüyoruz. Kulübümüz mali açıdan temiz bir kulüp. İnşallah böyle de devam eder.”

Bakmadan Geçme