Malatya ve Kahramanmaraş'ta kültür sanat

Malatya'da "Tehlikeli Saplantı", Kahramanmaraş'ta "Karmakarışık" adlı oyunlar izleyiciyle buluşacak

Malatya ve Kahramanmaraş'ta 2 oyun tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Diyarbakır Devlet Tiyatrosunun "Tehlikeli Saplantı" adlı oyunu Malatya'da izleyiciyle buluşacak. Norman James Crisp'in yazdığı Dürrin Tunç'un çevirdiği oyunu, Pervin Ünalp yönetiyor.

Dekor, kostüm tasarımını Özge Akarsu, ışık tasarımını İzzettin Biçer'in yaptığı oyunda Fati̇h Yurdakul, İrem Ölmez Yurdakul ve Mümtaz Aydoğan Mengi rol alıyor.

Oyunda, Sally ve Mark'ın mutlu ve uyumlu giden evliliklerinin John'un bir akşam evlerine gelmesiyle sarsılması ve esrarengiz bir kazanın ardından ortaya çıkan gizli ilişkiler anlatılıyor. 

Oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde yarın saat 20.00'de ve 9 Aralık Cumartesi saat 14.00 ile 20.00'de Malatyalı tiyatroseverler için sahnelenecek.

- Kahramanmaraş 

İstanbul Devlet Tiyatrosu "Karmakarışık" adlı oyunu, Kahramanmaraş'ta sahneleyecek. 

Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun'un çevirdiği, Haldun Dormen'in yönettiği oyunun dekor tasarımını Savaş Çevirel, kostüm tasarımını Mihriban Oran, ışık tasarımını da Serhat Akın yapıyor.

Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Rüyam Perihan Dirim, Özden Çiftçi, Ali Ersin Yenar, Ebru Demirdöven, Aral Seskir, Sinan Cem Çabuk, Cem Şahin ile Suzan Sabancı'nın rol aldığı oyun, bu akşam Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. 

Bakmadan Geçme