Malkara'da cami açılışı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesinin Karaiğdemir Mahallesi'nde Karaiğdemir Camii açılışı ve TESKİ Yeni İçme Suyu İsale Hattı Temel atma törenine katıldı.Törende, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesinin Karaiğdemir Mahallesi’nde Karaiğdemir Camii açılışı ve TESKİ Yeni İçme Suyu İsale Hattı Temel atma törenine katıldı.

Törende, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Erhan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yuradul, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve çok sayıda vatandaş katıldı.Törende, Şafak Başa ve Başkan Ulaş Yurdakul’un ardından konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Ne mutlu bize ki İslam dinine mensubuz ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in ümmetiyiz. Dünya bilsin ki; İslam dini asla terörle bağdaştırılamaz. Peygamberimizin Veda Hutbesi okunduğunda dünyanın ilk İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi olduğu görülecektir. Veda Hutbesinde siyahın beyaz, beyazın siyaha üstünlüğü olmadığı, üstünlüğün takvada olduğu söylenir. Kıyamet koparken bile ağaç dikin diyen bir dini terörle bağdaştırmak ne kadar kötü. Bu vesile ile bize laikliği armağan eden ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Bugün bir arada olmamızın bir diğer güzel nedeni de Karaiğdemir’in su hattı çalışmasının başlamış olmasıdır. Görev süremizin sonuna kadar Malkara ve diğer tüm ilçelerimiz için durmadan çalışacağız. Malkara yapılan yatırımlar ile kabuk değiştiren bir ilçe oldu. Bütün hizmetlerimiz Malkaralılara hayırlı olsun” dedi.

Açılış ve temel atma töreni yapılan konuşmaların ardından son buldu.

Bakmadan Geçme