Mamak'ta bayram öncesi denetim

Kurban Bayramı öncesi Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren özellikle tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri arttırdı.Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri...

Kurban Bayramı öncesi Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren özellikle tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri arttırdı.

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede faaliyet gösteren özellikle tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri artırdı. Tatlı tüketiminin zirveye çıktığı bayramlarda yapılan denetimlerin halk sağlığı açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bayram dönemlerinde yoğunlaştırılan denetimlerle vatandaşın sağlığını koruyoruz. Rutin ve ani denetimlerde görüyoruz ki Mamaklı esnaf genel manada üretim kriterlerine uyuyor” ifadelerini kullandı.

Zabıta ekipleri, denetlenen her işletmede öncelikle üretim ve satış mekanlarındaki hijyen koşulların sağlanıp sağlanmadığı, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk dereceleri ile çalışma koşullarını inceledi. Periyodik olarak süren denetimler bayram süresince devam edecek.

Bakmadan Geçme