MASİAD Yeni dönemde yeni projeler ile kente katkı sağlayacak 

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Yapılan oylamada 9 Yönetim Kurulu Üyesi belirlenirken MASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İbrahim Güngör seçildi.
Seçim sonrası açıklama yapan Başkan İbrahim Güngör sivil toplum örgütlerinin önemini belirterek, MASİAD’ın şeffaf, tarafsız ve Malatya yararına çalışan aktif bir dernek olduğunu ve yeni dönemde yeni projeler ile Malatya ekonomisine, sosyal yaşamına artı değerler kazandırmak için çalıştıklarını belirtti.

Güngör güçlenen yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Malatya ve sanayicileri için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Dernek olarak her geçen gün yeni adım ve atılımlar ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Kentimize ve ülkemize değer katacak her oluşumda yar alarak çalışmayı görev bilmekteyiz. Özellikle son dönemlerde kadın girişimcilerimizin de derneğimize katılması ve her geçen gün bu katılımın artması ile kadın istihdam gücünü de arkamıza alarak büyümeye devam etmekteyiz.

Yeni dönemde gerek eğitim gerek istihdam gerekse kentteki kurum ve kuruluşlar ile ortaklaşa yapılacak bir çok proje ile faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Daha sonra Toplantıda söz alan üyeler görüş ve önerilerini paylaştı.

Bakmadan Geçme