MASİAD Yöneticilerinden Vali Baruş 'A Ziyaret 

Malatya Sanayici ve İş Admaları Yöneticilerinden Vali Baruş 'u Makamında Ziyaret Etti.

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (  MASİAD )Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Zeki Saygı, Hacı DEMİRHAN, Veli Doğan, Basri  İLHAN, Banu ALGÜL Şeftalicioğlu, Güzide Gök YILDIRIM  ve Rıfat YÜCEL Vali Aydın BARUŞ’u ziyaret etti. 
MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR yapılan ziyarette Aydın BARUŞ’a dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca İbrahim GÜNGÖR, dernekte faaliyet gösteren iş adamları olarak ciddi bir istihdam yarattıklarını ve bu istihdam ile kent ekonomisine katkı sağladıklarını ifade etti. Kentin cazibe merkezi haline gelmesi, daha fazla istihdamın sağlanması ve refah seviyesinin artması için Malatya Valiliği ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirilecek projelere destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. GÜNGÖR Vali Baruş’a Malatya’ya atanmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve yeni görevinde başarılar diledi.
Malatya Valisi Aydın BARUŞ makamında gerçekleştirilen bu ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirdi ve MASİAD yöneticilerinden dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Aydın BARUŞ MASİAD’ın Malatya sanayisine ve iş dünyasına yapmış olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu üyelerini teşekkürlerini sundu. 

Bakmadan Geçme