MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı GÜNGÖR seçim sonuçlarını değerlendirdi

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör 24 Haziran seçimi sonrası yaptığı açıklamada ' Türkiye, Demokrasi ve ekonomi için uzlaşma ve birlik zamanı olduğunu ' dile getirdi.

İbrahim Güngör; Seçim sonuçlarının öncelikli olarak ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etme zamanıdır. Dünya’nın hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadığı günümüzde, bu dönüşümün en önemli parçası olan dijitalleşme adına ülkemizin, artık tüketen değil üreten bir yapıya sahip olması öncelikli hedefimiz olmalıdır. Ayrıca eğitim, tarım, sanayi, hizmet sektörlerinde de dönüşüm daha fazla desteklenmeli ve Kobiler için teşvikler ivedikle hızlandırılmalıdır. İş dünyası temsilcileri olarak ülkemizin 21. yy. da güçlü bir demokrasi, güçlü bir ekonomi ve refah seviyesi yüksek bir toplum olması için her zaman azim ve kararlılık ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ülkemiz için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.
Güngör; Türkiye 16 Nisan 2017 tarihinde referandum ile yaptığı anayasal değişiklikler ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçme kararı almıştır. Seçmenler 24 Haziran 2018 tarihinde Türkiye’nin yeni cumhurbaşkanını ve Milletvekillerini belirlemiştir. TBMM yeni dönemde 600 milletvekili ile çalışmalarını yürütecektir. Bu görev ve yetkilere sahip olan gerek ilimiz vekilleri gerekse tüm vekillerimizden talep ve isteğimiz ülkemizi hak ettiği noktaya taşımalarıdır. İl bazında baktığımızda da ilimize yeni yatırımların kazandırılması, aktif olarak üretimi yapılan kayısımızın dünya çapında katma değeri yüksek ürün haline getirilmesi, genç nesillere yeni iş istihdamı sağlayacak ortamın oluşturulması, eğitim alanında yeni düzenlemelerin yapılması gibi taleplerimiz olup, bu taleplerimizin gerçekleşmesi adına yapılacak her türlü projeyi canı gönülden destekleyeceğimizi belirtmek isterim. Amacımız güçlü demokrasi ve güçlü ekonomiye sahip ülkeler arasında yer almaktır” dedi. 
 

Bakmadan Geçme