Maski, Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Dilek ve Kadıçayırı mahallelerinde gerçekleştirdiği toplam 4.7 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattı yapım çalışmalarında sona gelindi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Muhtelif MahallelerKanalizasyon İhalesi kapsamında Dilek ve Kadıçayırı mahallelerindegerçekleştirdiği toplam 4.7 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattı yapım çalışmalarında sona gelindi.

“Muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı çalışmalarımızısürdürüyoruz”
Vatandaşların refahı ve şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Malatya’nıniçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattını yenilemek için özverili çalışmalar sergileyen MASKİ, kanalizasyon hattı çalışmaları kapsamında Malatya merkez mahallelerinde çalışmalar gerçekleştiriyor. Kanalizasyon çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “12.500 kilometrekarelik alana sahip Malatya’mızın her noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı yatırımlarımız kapsamında, 3.1 kilometresiKadıçayırı, 1.6 kilometresi ise Dilek olmak üzere toplam 4.7 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon altyapısı çalışmalarımızda sona geldik. Muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.Hedefimiz kanalizasyon şebekesini yenileyerek gelecek nesillerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.        

Bakmadan Geçme