Maski, İnönü Kapalı Çarşısı'nda Da Ödeme Noktası Açtı

MASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet sunmak için, beşinci ödeme noktasını İnönü Kapalı Çarşısı zemin katında açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet sunmak için, beşinci ödeme noktasını İnönü Kapalı Çarşısı zemin katında açtı.
Daha önce Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası, Vilayet Parkı yanı ve Paşaköşkü Su Teknik Şefliğindefatura ödeme noktası bulunan MASKİ, İnönü Kapalı Çarşısı zemin katındaki yeni ödeme noktasıyla da 12.11. 2018 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.  
Battalgazi, Yeşilyurt İlçesi ve diğer 11 ilçenin altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara fatura ödeme noktasında kolaylıklar sağlıyor.
Akpınar Şubesi’ndeki (SOS Binası) ödeme noktasınıİnönü Kapalı Çarşısı zemin katına taşıyan MASKİ, yeni yerinde daha modern ve ferah bir ortamda hizmet verecek. Vatandaşlar, tüm postanelerden fark ücreti ödemeden ve Malatya’da bulunan tüm bankalardan sıra beklemeden otomatik ödeme talimatı vererek faturalarını ödeyebiliyor. AyrıcaFaturaMatik ve Nkolay ödeme noktalarından da ödeme yapılabiliyor. Böylece şehrin farklı noktalarında ikamet eden vatandaşlarımızın bulundukları bölgelerden kolaylıkla işlem yapabilmeleri sağlanıyor.

Bakmadan Geçme