Maski, Kurucuova'nın Altyapısını Tamamen Yeniliyor

(MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,Doğanşehir İlçesi Kurucuova Mahallesi’ne4,5 milyon TL değerinde, 25 kilometrelik içmesuyu, 24 kilometrelik de kanalizasyon altyapısı inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Ertan Mumcu: “Sağlıklı ve uzun ömürlü bir altyapı için çalışmalara başladık”
Kurucuova Mahallesi’ne yapılankanalizasyon ve içmesuyuçalışmalarıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “KurucuovaMahallesi’nde4,5 milyon TL değerinde, 25 kilometrelik içmesuyu, 24 kilometrelik de kanalizasyon altyapısı inşa etmek için çalışmalara başladık. Yine burada 1 adet bin 500 kişiye hizmet verecek fosseptik, 450 adet abone ve parsel bağlantısı yapıyoruz.Daha yaşanılabilir ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir Malatya bırakmak için MASKİ olarak şehrin her noktasında çalışıyoruz.Kurucuova’da da sağlıklı ve uzun ömürlü bir altyapı için çalışmalara başladık.Çevre temizliği ve insan sağlığını daima önemsiyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme