Maski'den Yağmursuyu Altyapısına 1.9 Milyon Tl'lik Yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Merkez İlçeler Muhtelif Mahalleler Yağmursuyu çalışmaları kapsamında maliyeti 1.9 milyon TL olan 7 bin 400 metrelikyağmursuyu hattı yapım çalışmalarına başlandı. 

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Maliyeti 1.9 milyon TL olan 7 bin 400 metrelik yağmursuyu hattı yapım çalışmalarımıza başladık”

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılında planladığı yatırımlarına hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerimize bağlı mahallelerde çalışmalarımız devam ediyor. Malatya’mız her geçen gün artan nüfusla birlikte aynı zaman da gelişiyor da. Biz de bu noktada Malatya’mızın hak ettiği altyapı hedefini gerçekleştirmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz.Merkez İlçeler Muhtelif Mahalleler Yağmursuyu çalışmaları kapsamında maliyeti 1.9 milyon TL olan 7 bin 400 metrelikyağmursuyu hattı yapım çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Ayrıca 400 adet yağmursuyu mazgalı, 130 adet muayene bacası da çalışmalarımız arasında bulunuyor. 2018 yılı gibi, 2019 yılı da MASKİ için yoğun geçecek. Vatandaşlarımızın rahatı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme