Maski'den3 Mahalleyefosseptik

MASKİ Genel Müdürlüğü, Güney İlçeler kanalizasyon Hattı Çalışmaları kapsamında Pütürge Tepehan ve Sahilköy mahalleleri ile Akçadağ Fatih Mahallesi'nde fosseptik inşa çalışmalarını tamamlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Güney İlçeler kanalizasyon Hattı Çalışmaları kapsamında PütürgeTepehan ve Sahilköy mahalleleri ile Akçadağ Fatih Mahallesi’nde fosseptik inşa çalışmalarını tamamlandı.

“Vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz”

Büyükşehir süreciyle kurulan ve Malatya’nın tamamının altyapısından sorumlu olan MASKİ şehir genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon altyapısını yenilemek için çalışmalar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü merkez ve ilçelerde çalışmalarına devam ediyor.  Çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz ihtiyaç olan bölgelere öncelik vererek çalışmalar yapıyor.Bu kapsamda Pütürge Tepehan’a 250, Sahilköy’e 250, Akçadağ Fatih’e yine 250 kişiye hizmet verecek şekilde 3 adet fosseptik inşa ettik.Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz.Bu çalışmalarımızla söz konusu mahallelerin kanalizasyon altyapısını güçlendirerek vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamalarınısağlamaya çalışıyoruz. Hedefimiz Malatya’nın tamamının kanalizasyon altyapısını yenileyerek çevre ve insan sağlığını korumak. Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 
 

Bakmadan Geçme