Medusa ve Posedion kum heykelleri beğeni topladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Altınkum Plaj ve Gençlik Festivali kapsamında Didim Altınkum Plajı'na Medusa ve Posedion'un kumdan heykellerini yaptırdı.Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Altınkum Plaj ve Gençlik Festivali kapsamında Didim Altınkum Plajı’na Medusa ve Posedion’un kumdan heykellerini yaptırdı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Altınkum Plaj Festivali büyük ilgi görüyor. Didimlilere ve beldede bulunan tatilcilere eğlenceli ve çok özel yaşatan festival kapsamında konserlerin yanı sıra sanatsal faaliyetler de yapılıyor. Her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı olan heykeller en az 6 ay süre ile kalabiliyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Altınkum Plaj ve Gençlik Festivali kapsamında Didim Altınkum Plajı’na Medusa Ve Posedion’un kumdan heykellerini yaptırdı. Yaklaşık 100 ton kum kullanılarak, Antalyalı kum heykeltraşlarına yaptırılan heykeller büyük ilgi gördü. Plajda her türlü hava şartlarına rağmen 6 ay süre ile kalabilen heykeller korunursa biraz daha uzun ömürlü olabiliyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didim’e hediye olarak yaptırılan heykelleri gören Didimliler ve yerli yabancı turistler önünde hatıra fotoğrafı çektirerek tatil anılarına bir yenisini ekliyor. Heykeller ve festival için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür eden Didimliler ve turistler bu tür etkinlikler sayesinde tatillerinin ve günlerinin daha renkli geçtiğini belirtti. Etkinliklerin bundan sonraki yıllarda da devamını isteyen Didimliler, Topuklu Efe’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.Altınkum Plaj Festivali’nin ilk gününde plaja kurulan dev sahnede ünlü grup Yüksek Sadakat birbirinden güzel şarkıları ile izleyenleri coşturdu. İkinci günde de ilk olarak sahneye yerel Neyna Karadeniz Rock grubu çıkarken, daha sonra Gripin sahne aldı. Grup söylediği parçalarla plajdakilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Festivalin son gününde ise Bilionera şarkısıyla tanınan dünya starı Romen şarkıcı Otilia sahne alıyor.

Bakmadan Geçme