MHP Doğanşehir Seçim Atağına Kalktı

MHP Doğanşehir İlçe teşkilatı gece gündüz seçim çalışmalarına Tam Hız devam ediyor..

Her alanda basmadık yer bırakmayan ve 24 Haziran’da Doğanşehir’in birinci parti çıkması için canla başla çalışan teşkilat, köy ziyaretlerine de devam ediyor.
MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Selim Güven, “Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalara hız verdik. Hedefimiz MHP’nin Doğanşehir’de birinci parti  olarak çıkarmaktır. Bugünde ilçe teşkilatımız olarak 100 kişilik dava arkadaşımızla birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik. Eski ilçe başkanımız Muzaffer Çelebi ve İl yönetim kurulu üyesi İbrahim Ürkmez ile seçime kısa süre kalmasına karşılık, istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu. 100 dava arkadaşımızla birlikte söz verdik. MHP Doğanşehir’de oy patlaması yapacak ve birinci parti olarak başarımızı perçinleştireceğiz” dedi.
MHP Doğanşehir ilçe teşkilatı , MHP İl yönetim kurulu üyesi İbrahim Ürkmez tarafından çiğköfte ikramı yapılırken, eski ilçe başkanı Muzaffer Çelebi tarafından da tatlı ikramı yapıldı. Heyet toplu halde, köy ziyaretlerini de gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme