MHP İl Başkanı Avşar, ''Sağduyunun Birlikteliği Cumhur İttifakı''

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşari Cumhur ittifakı adayı Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan'ın seçim bürosu açılışına katıldı.

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşari Cumhur ittifakı adayı Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan’ın seçim bürosu açılışına katıldı.
Kalabalık bir vatandaşa hitap eden MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar,”Darendeli hemşerilerim öncelikle hepinizi selamların en güzeli Allahın selamı ile selamlıyorum. Burada sizlerle bizleri buluşturan yüce rabbimize sonsuz şükürler olsun.Cumhur ittifakı adayımız İsa Özkan’ın seçim bürosunun açmak için toplanmış bulunmaktayıız. ilçemize hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum.”dedi.
31 mart mahalli idareler seçimleri yeni hükümet sistemimizin ilk demokratik imtihanıdır diyen MHP İl Başkanı Avşar, “ Bu imtihandan anlımızın akıyla çıkmak aynı zamanda beka meselesidir. Bu imtihanda başarılı olmak aynı şekilde milli bekamızın haysiyet konusudur. Demek ki bu seçim sadece seçimden ibaret değildir. Türkiyenin bekası milletin kaynaklarının sadece milletin geleceği için harcanmasıdır. Bizler Milliyetçi Ülkücüler herhangi bir çıkar gözetmeksizin herhangi bir pazarlık veya al-ver sürecine dâhil olmaksızın milli bekamızın haklarını savunmak için her fedakârlığı yapmaya hazırız.” İfadelerini kullandı.
24 Haziranda nasıl başarıyı elde ettiysek, yine cumhur ittifakı olarak 31 mart mahalli idareler seçiminde bu başarıyı elde edeceklarini açıklayan Avşar, ”Buradan tüm ülküdaşlarıma sesleniyorum. Cumhur ittifakı adayımız İsa Özkan’ın etrafında kenetlenip ve onu en yüksek oyla İlçemize belediye başkanı yapacağız. Ülkücüler, liderine tam sadakatla bağlıdır. lider neyi emrederse onu yaparız. Cumhur ittifakına sonuna kadar bağlı kalacaklardır.  neden mi? Ülkücü tercih yapacağı zaman; başkalarının nerede durduğuna değil, doğrunun nerede bulunduğuna bakarak karar verir.Yarım asırdır milliyetçi – ülkücü hareketin varlığı düşmana dehşet dosta emniyet vermiştir. Bundan sonra da böyle olacaktır. Ülkücüler, Allah ve Resulünün hizmetindeki ulvi kadrolardır. 
Ülkücülük, milletine kara sevda ile yazılmış bir destanın başı, ortası ve sonudur…
Ülkücülük, tercihten öte karar-kalp-inanmışlık meselesidir…
ve son olarak da diyorum ki;
Beka için milli karar, cumhur için istikrar…
Sağduyunun Birlikteliği Cumhur İttifakı diyorum…

Bakmadan Geçme