MHP Kadın Kollarından Mehmketçiğimize Dua

MHP (Milliyetçi Hsreket Partisi) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı Afrin’de vatan için çarpışan ordumuz ve güvenlik güçlerimiz için Fetih Suresi  ve şehitlerimiz içinde Yasin-i Şerif okutacak.

Perşembe günü MHP Malatya İl Başkanlığı Binasın da gerçekleştirilecek olan proğrama herkesin davetli olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Selma Çicek, “Öncelikle göreve gelmemize sebeb olan, baş da Bilge liderimiz Dr.Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız R.Bülent Avşar’a çok teşekkür ediyorum.Bize bu olanağı veren İl Başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Perşembe günü saat 13.00’de İl Başkanlığımızın toplantı salonunda gerçekleştireceğimiz, manevi destek için Afrin’de bizler ve vatan için çarpışan ordumuza ve Mehmetçiklerimize hem fetih duası, şehitlerimiz içinde Yasin-i Şerif okutacağız.”dedi.

Başkan Çiçek, “Haydi!!! Malatya’da yaşayan Nene Hatunlar, Kara Fatmalar gün Afrin’ de vatan millet bütünlüğümüzü korumak için gözü dönmüş teröristlere karşı kahramanca mücadele eden askerlerimize dualarımızla manevi destek verme günüdür.”diyerek Malatyalıları davet etti.

Bakmadan Geçme