MHP Malatya Milletvekili Aday Adaylığını Harun Er açıkladı

24 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını Harun Er açıkladı.

Parti binasında yapılan törende MHP il başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Kadın Kolları Başkanı, Selma Çiçek ve parti üyeleri katıldı.
Burada bir konuşma yapan “Avşar MHP olarak en önemli seçimlerimizden birisi olan 24 Haziranda gerçekleştireceğiz. Türk milleti önümüzdeki 5 yıllık zarfında demokratik ve milli görevini, üstün fedakârlık ruhuyla infa ederek Cumhurbaşkanı ve vekillerini çıkaracaktır dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar”   partimize çok yoğun müracaat var, bu tablo ayı zamanda. Milliyetçi Hareket Partisi MHP yönelmiş muazzam bir alaka sevgi ve desteğin varlığına işarettir,  bugünde MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Harun Er kardeşimizin aday adaylık tanıtımını yapıyoruz,  kendisine başarılar diliyorum diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday adayı Harun Er “yıllardır mensubu olduğum Ülkücü harekette, Milletvekili aday adayı olma süetiyle davamıza daha iyi hizmet verebilmek için, bu kutsal göreve talip oldum.  Gayem makam ve mevkiden ziyade ‘Davama daha iyi hizmet etmek için, yüce Allah’tan hakkımızda hayırlını nasip etmesini diliyorum, ne mutlu türküm diyerek sözlerini tamamladı.24 Haziranda yapılacak seçimlerde MHP kadroları  olarak vekil çıkaracağız ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme