MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığın'dan Bimyad'a Ziyaret

MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği'ni (BİMYAD) ziyaret etti.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri  ile birlikte, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gündem ile ilgili değerlendirmeler de bulunan, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren  Kaya,İlçe Teşkilatı olarak çalışmalara hız vereceklerini ve teşkilat olarak  ziyaretlerin artarak devam edeceğini belirtti. özellikle İnternet haberciliği ve gazetecilerin sorunlarını da dile getiren Kaya ''sorunların çözümü doğrultusunda çalışmaların yapılacağı ve bu alanda gerekli girişimlerin hızlandırılacağını belirti. Mhp Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ,basın’ın görev ve sorumluluklarının önemine de dikkat çekerek ,’’Basın mensuplarının  çalışma ve faaliyetler konusunda toplumun her kesimine ulaşıp ,kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlenmiştir’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Mehmet Ali Kaya  ile ziyarete gelen Mhp Yeşilyurt İlçe Teşkilatı üyelerine Dernek çalışmaları  ve  faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başkan Apohan ''Bimyad olarak ilçe teşkilatının yapacağı çalışmaların takipcisi olacak ve basın olarak gerçek ve tarafsız habercilik anlayışı   doğrultusunda  yanınızda olacağız''dedi.

Bakmadan Geçme