MHP Malatya'dan Bahçeli'te Tam Destek

MHP İl Başkanı Avşar,”Mhp Bir Sevdalılar Hareketidir”

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, bir yazılı açıklama yaparak son günlerdeki süreç hakkında, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ye tam destek olduklarını açıkladı.
MHP Malatya İl Başkanı Avşar, “Son günlerde liderimiz Devlet Bahçeli bey’e saldırıları kınıyoruz. Teşkilat olarak Malatya’da bu tür saldırılara müsaade etmeyeceğiz” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar bir yazılı açıklama yaparak, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi anlamayan örümcek kafalılar için, liderimizin ne denli devlet adamı oalduğunu anlamayacak kadar küçük beyinlere sadece derim ki, “Sorun üreten değil sorunu tespit eden; Çözümsüzlük girdabına kapılmayıp çözüm üreten; Halkla birlikte halk için çalışan; Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen; Halkın sesi Hakk’ın sesidir diyen; Koltuk endişesi taşımayan nitelikli kadroya sahip; Güzel Ahlâkı şiar edinmiş örnek şahsiyetlerle bezenmiş; Ümitsizliğin girdabına kapılan değil ümit saçan; Merkez ve teşkilatları ayıran değil, teşkilatları merkezde birliğedönüştüren; İsminde geçen ‘HAREKET’in hakkını veren; Millete rağmen değil milletle birlikte hareket eden; 
Ne mağdur olan ne de mağdur eden, mağdurun yanında olan; Kandıranlardan ve kandırılanlardan olmayan; Ne korkak ne de zalim, her konuda cesur olan; Merkezi belli olmayanlar tarafından yönetilen değil yöneten; Kirli işler için kirli ortaklıklar kurmayan; Devletin kurumlarıyla kavga eden değil bütünleşen; Sivil toplum örgütleriyle irtibatlı; Türk ve İslâm dünyasına duyarlı; Dine sırtını dönmeyen ama dini siyasete alet etmeyen ve din istismarına da müsaade etmeyen;Sözü ve özü bir; ADALET’i şiar edinmiş; İçeriye yönelik kavganın kahraman üretmeyeceğini bilen; KÖKÜYLE MAZİYE, DALLARIYLA GELECEĞE UZANAN BİR SEVDALILAR HAREKETİDİR. “dedi. 

Avşar açıklamasına;“Allah’a hamdolsun ki;Ebed müddet yani sonsuza kadar devam edecek bir davamız var,
Asla kandırmayan ve kandırılmayan bir liderimiz var,Hem geçmişte hem de günümüzde davası için her şeyini feda etmiş ve feda etmeye hazır ülküdaşlarımız var.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme