MHP Milletvekili adaylarından Ekici ve Çaparoğlu, Bimyad'ı ziyaret etti.

MHP İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat, 27'nci dönem Milletvekili adayları Ömer Ekici ve Bekir Enes Çaparoğlu,partililerle  birlikte BİMYAD'ı Ziyaret Ettiler..

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat, 27’nci dönem Milletvekili adayları Ömer Ekici ve Bekir Enes Çaparoğlu,partililerle  birlikte 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekili genel seçim çalışmaları kapsamında Bimyad Genel merkezini ziyaret ettiler. 
Gerçekleştirilen ziyarette Malatya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat , 27’nci dönem Milletvekili adaylarından Ömer Ekici ve Bekir Enes Çaparoğlu ve beraberindeki il ve ilçe teşkilat mensupları, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşerek, başlıca taahhütlerinden bahsettiler.
Malatya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27’nci dönem Milletvekili adayı Ömer Ekici ,Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu sorunları aşması, küresel meydan okumalara karşı durabilmesi, Milli Birlik Ruhu’nun güçlenmesi ve Milletin kök değerlerine yönelmesiyle olabileceğine dikkat çekti.
 Terörle mücadeleyi hiçbir şartta ihmal edilmemesi gereken Milli bir politika olarak ele almaya devam edeceğini dile getiren 27’nci dönem Malatya Milletvekili adaylarından B.Enes Çaparoğlu , bu kapsamda terör belasından Ülkemizin kurtarılması ve bölücü terörün tüm unsurlarıyla kökünden kazınması konusunda verilen desteğin tavizsiz sürdürüleceğini kaydetti.

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilat mensupları ve Milletvekili adayları Bimyad bünyesindeki haber sitelerini ve dernek çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek ,Malatya’nın kalkınmasını hızlandırmak adına ve  geleceği bakımından basın organlarının büyük bir öneme sahip olduğu ve Bimyad’ın  haber servisinde tarafsız ve kaliteli haberciliğin temel ilkeleriyle çalıştığını ifade ettiler.

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ,MHP Malatya teşkilatını ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27’nci dönem Milletvekili genel seçim çalışmalarında Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) başarılar diledi.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme