MHP Teşkilatından Ekici'ye Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve İlçe Başkanları MYK Üyeliğine getirilen ve bir dönemde MHP Malatya İl Başkanlık görevini yapan Ömer Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ziyarette kısa bir konuşma yaparak,”18 Mart’ta gerçekleşen 12.Büyük kurultay’da MYK’ya getirilen ve biz Malatyalılar içinde sevindirici olması münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte, MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin  dik  duruş sergilediği gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. . Amaçsız çıkarsız milli çıkarları savunmaya devam edeceğiz, kim ne derse desin hangi algıyı oluşturmaya çalışırlarsa çalışsın MHP kadroları Başbuğ’un yolunda liderimiz devlet bahçelinin liderliğinde gereği neyse yapmaya devam edecektir. Malatya’da MHP artık gereken yerde olacaktır. El birliği ile, tek yumruk olarak önümüzdeki seçimlerde layık olduğumuz yere geleceğimize                                                                                                  canı gönülden inanıyorum. İyi bir ekip ruhu Malatya’da oluştu. Bu vesile ile MYK üyeliğine seçilen Ömer Ekici bey’e bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekici,”Ben bu kutsal davaya çocukluğumdan başlayan adanmış bir inanç ve imanla çeşitli görevlerde bulunarak hizmet ettim .  18 Mart’ta gerçekleştirilen 12.Büyük kurultay’da bilge liderimiz Dr.Devlet Bahçeli beyin tensipleriyle MYK’da bize yer verilmiş layık görülmüştür.”ifadelerini kullandı. Ülkücülük ve dava adamlığı,güç ve zahmetli bir uğraştır, herkesin harcı değildir diyen Ekici,”Gönül, yürek ve şuur gerektirir.Adanmışlık,sevgi,akıl,bilgi ve cesaret ister.Ülkücü görünmek kolay,ülkücü olmak zor,ülkücü kalmak ise daha da zordur.Sizler zora talip olmuş ,her fedekarlığa hazır olduğunuzu yönetimlerde görev alarak ifade etmiş şuurlu dava ark adaşlarımsınız.Sizleri tebrik ediyorum. Beraber çıktığımız bu kutsal yolda muvaffakiyetler temenni ediyorum”şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme