MHP'li Avşar Yoğun Tempoya Devam Ediyor

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ın yoğun temposu devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan MHP İl Başkanlığı, STK’lar, Dernekler, Vakıflar, Muhtarlar, Kanaat Önderleri, Yerel Yöneticiler, Siyasi Parti yetkilileri ve Mağdur olan Taşeron işçileri ağırlamaya devam ediyor. İade-i Ziyaretlerini de sürdüren MHP İl Başkanı Avşar, ilçe gezilerini de ihmal etmeyerek , teşkilatlandırma işlerii de takip ediyor.

Mağdur olan  Malatya’daki taşeron işçilerin umudu olan MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar’a ziyaretler sürüyor. Bu çerçevede Malatya Halk Sağlığı Laboratuarı Çalışanları MHP İl Başkanlığına gelerek mağduriyetlerini dile getirdiler.Halk Sağlığı Laboratuarı çalışanları mağduriyetlerini dile getirerek, “Malatya İl Sağlık Müdürlüğü’nün yapmış olduğu 2016/389492 nolu ihale kapsamında Malatya Halk Sağlığı Laboratuarı’nda şirket bünyesinde Laborant, Biyolog ve şoför olarak çalışmaktayız. İhalemiz sonuç karşılığı laboratuar hizmet alımı ihalesidir. Personel sayımız ihale dökümanında 10.madde gereğince belirtilmiş  çalışma saatlerimizin tamamını idare için kullanılmaktadır.İşimiz niteliği  gereği süreklilik arz etmektedir. “ifadeleri kullanıldı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar,” Tüm demeçlerimde belirtiyorum. Ülkemizin ana sigortası MHP’dir. Bugün ülkemizin zor süreçten geçtiği dönemlerde, liderimizin , ‘Önce Ülkem Ve Milletim, Sonra Partim ve Ben’ sözüyle hareket eden teşkilata sahibiz. Taşeron konusunda hükümetin duyarlı olmasını ve ayrım yapmadan tüm kamuda çalışan taşeron işçilerimize kadro imkanını sağlaması gerekir düşüncesindeyim.24 Aralık 2017 tarihli 696 sayılı KHK’nın 127.maddesinin hükümlerinin sağlanacağı(işçi Kadrosu) na  ve bu imkandan yararlanmak adına sizlerin yanınızdayız.”ifadelerini kullandı.

Ziyaret eden Malatya Halk Sağlığı Laborantlarını , MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ile telefon bağlantısını gerçekleştiren Avşar, burada Milletvekili Tor’dan, mağdur olan laborantlar için , meclis’de dile getirileceği sözünü verdi.MHP Malatya İl Başkanı Avşar, “İşinizin ne denli önemli olduğunu ve süreklilik getiren bir kamu hizmeti yaptığınızı biliyoruz.Bu bağlamda MHP İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağımızı ve sonuna kadar yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme