Millet Partisinde Kongre Heyecanı

Millet Partisi MP Malatya İl Başkanlığı tarafından Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlığı kongreleri İl Binasında yapıldı.

Millet Partisi MP Malatya İl Başkanlığı tarafından Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlığı kongreleri İl Binasında yapıldı.

Programa Millet Partisi MP Genel Başkan yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, İl Başkan yardımcıları Kadir Akdağ, Orhan Kıranşan, Hikret Ovacık, ve parti üyeleri sivil toplum temsilciler BBP Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, ve vatandaşlar katıldı. 

kongrede bir konuşma yapan Başkan Korkut, Bu gün parti binamızda  Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe kongrelerini gerçekleştireceğiz, siz değerli dava arkadaşım ve misafirlerimiz değerli basın mensupları arkadaşlarım hoş geldiniz diyorum, Millet Partisi olarak Bu gün Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe kongrelerimiz yaparak 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Millet Partisi MP Malatya İl teşkilatı olarak Başta Malatya Büyük Şehir Belediyesi ve 13 İlçe Belediyesini alacağız, hep birlikte teşkilat olarak gece gündüz demeden partimize ve davamız gönül veren dava arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışacaklara hep birlikte başaracağız. 

Millet Partisi olarak hiç bir zaman bu kapıdan vatan hainleri giremez ve çıkmamıştır, Bu gün Partimize destek veren yada vermeyen vatandaşlarımızın her zaman  yanında olmaya devam edeceğiz .Millet Partisi Genel Başkanımız sayın Aykut Edibali,'in bizlere toplantı sırasında hep sözlediği bir söz vardır.milletimizin gönüllü kazanın, vatandaşlarımızla istişare halinde bulunun, hep doğrudan haktan yana olun vatan hainlerini kesinlikle partimizden ve sizlerden uzak tutun 

15 Temmuzda FETÖ terör örgütüne karşı nasıl dim dik  durdursak yarında olsa yine kimseye sormadan meydanlarda olacağız diyen Korkut, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, millet olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor, vatan, millet bayrağımıza her zaman olduğu gibi seve seve canımızı vereceğiz söyleyen Millet Partisi MP Genel Başkan yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut Türkiye Cumhuriyetine karşı her zaman olduğu gibi yine dış güçler tarafından PKK PYD FETÖ terör öğütleri vatanımız bölmek için hain saldırılar gerçekleştiriyorlar, Bizler bunlara fırsat vereceğiz, hep beraber  ve birlik içinde olacağız. MP Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe kongrelerimiz gerçekleştiriyoruz Yeşilyurt İlçe başkanımız Şener Uludağ ve Battalgazi İlçe Başkanımız Ömer Karakuş Başkanlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum Allah utandırmasın ifadelerini kullandı.

Millet Partisi MP Malatya İl Başkan yardımcısı Kadir Akdağ ise Parti binamızda Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Kongrelerini  yapıyoruz, buradan  ilçe Başkanlarıma başarılar diliyorum.31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi  parti binamızda kongrelerimiz gerçekleştiriyoruz, Malatya Büyük Şehir Belediyesi Başta olmak üzere 13 İlçe Belediyesine talibiz millet partisi belediyeciliğini milletimiz görecek ve aradaki farkı hep birlikte izleyeceğiz.Biz büyük bir aileyiz neden olmasın, dava arkadaşlarım partimizde hiç bir zaman şerefsiz vatan hainler çıkmamıştır çıkmayacaktır, bizim partimizde parası olan değil gönülde Millet davası  olan  arkadaşlarımızla bu kutsal yolda yürüyeceğiz. Bizim yolumuz dikenli yoldur, ayağını seven ,gelmesin değerli dava arkadaşlarım sivil toplum temsilcileri siyasi parti temsilcilerimiz ve misafirlerimiz buradan yüksek sesle söylüyorum şuanda  Türkiye Cumhuriyet Devleti er zaman olduğu gibi yine mazlum ve yardıma muhtaç olan insanlarımızın yanında dün olduğumuz gibi bu günde olmak zorundadır.Doğu Türkistan'daki, zulme karşı hep birlikte beraber, karşı çıkmamız, kardeşlerimizin yanında olamamız gerekiyor, tek yumruk, tek vücut olmamız şart değerli dava arkadaşlarım. Ülke olarak bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz .toplantımıza bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum, seçilecek olan ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum Allah 'utandırmasın. şeklinde konuştu. 

konuşmalardan sonra Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe kongresine geçildi Millet Partisi MP Malatya İl Başkanlığı üyeleri İlçe Başkanlığı için oy kullanmaya başladı. yapılan seçim sonuçlarına göre, Millet Partisi MP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Şener Uladağ, Battalgazi İlçe Başkanlığına Ömer Karakuş seçildi. 

Millet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şener Uludağ, Bu gün parti binamızda yapılan kongremize hoş geldiniz, seçimlerde partimizi daha iyi temsil etmek için göreve talip oldum buradan İl Başkanımız Said Korkut ve Kadir Akdağ Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Partimiz için gece gündüz demeden çalışacağız dedi.

Bakmadan Geçme