Milletvekili Çakır, Mevlid Kandili Mesajıı

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyayı şereflendirişinin yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili'ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirişinin yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız bir MevlidKandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.
Mübarek günler kendimizi sorgulamak ve İslam Dinini layıkıyla anlamak için birer fırsattır. Bu geceyi idrak ederken; Sevgili Peygamberimizin sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa Rahmet olarak gönderildiğini unutmamalıyız.  Güzel ahlakın tamamlayıcısı olan Hz. Peygamberimize iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nun sünnetinden ayrılmamanın mutluluğunu hep birlikte yaşamalıyız.
Bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını temenni ediyorum. Rabbimden İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini; tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; hemşerilerimizin ve tüm İslam AlemininMevlid kandilini kutlar, selam, sevgi ve saygılar sunarım.

Bakmadan Geçme