Milletvekili Çalık ve Başkan Gürkan, Darendelilerle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, ilçe ziyaretleri kapsamında Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, ilçe ziyaretleri kapsamında Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürkan, Darende ilçesinin hem inanç turizmi, hem de doğal güzellikleri ile önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan ile birlikte ilçe gezileri kapsamında gittiği Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Çalık ve Başkan Gürkan, Darende ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayaküstü vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürkan’a Darendeliler yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde başta tarihi eserleri aya kaldırmanın yanı sıra Türkiye’ye rol model olacak hizmetlere imza attıklarını belirterek, yeni dönemde de Malatya’ya önemli hizmetleri kazandırmanın gayreti ve çabası içerisinde olacaklarını söyledi. 

Bakmadan Geçme