Milletvekili Şahin'den mahalle ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, mahalle ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Şahin, Malatya'daki temasları kapsamında Salköprü ve İlyas Mahallelerini ziyaret ederek Salköprü, İlyas, Kiltepe ve Bentbaşı mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın da yer aldığı ziyarette, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vatandaşın 7/24 yanında olduklarını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Kurumlarımızı, vatandaşımızın dertleriyle hemhal olan ve vatandaşlarımız istediklerinde ulaşabildikleri kurumlar noktasına getirdik. AK Parti 16 yıldır hamdolsun gerek milletvekilleri gerekse belediye başkanlarıyla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallelerde almış olduğumuz bilgiler, omuzlarımıza farklı bir misyonu yüklüyor. Biz her yere gideceğiz ve vatandaşlarımızı dinleyeceğiz."

Şahin, Zeytin Dalı Harekatı'na da değinerek, şunları ifade etti:

"Mehmetçik, Türk Silahlı Kuvvetleri isteseydi Afrin 3-4 saatte bir baştan girip bir baştan çıkacağımız konumdaydı. Mehmetçikimiz başta Allah korkusunun kendilerine yüklemiş olduğu sorumluluk bilinci içerisinde orada sivil vatandaşlarımızın hayatlarını karartmama adına tamamen teröristlerle mücadele ediyor. O noktadaki hassasiyetlerini biliyoruz. Bugün de şu anda orada cuma namazının hep beraber kılınmış olduğu o meydanları görüyoruz. Oraları yeni baştan inşa etmeye çalışıyoruz. Teröristlerinde tümünün kökü kazınıncaya kadar sınırlarımızın ötesinde, özellikle orada yaşana Müslüman din kardeşlerimizin de mallarına, namuslarına, canlarına, çocuklarına, özgürlüklerine tasallut edilen bu süreci inşallah bertaraf etmiş olacağız."

Bakmadan Geçme