Minder Sohbetleri programının Konuğu Başkan Polat Oldu

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin Kernek Külliyesi'nde düzenlemiş olduğu 'Minder Sohbetleri' programının ilk konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu.

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin Kernek Külliyesi'nde düzenlemiş olduğu ‘Minder Sohbetleri’ programının ilk konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu.

Minder Sohbetleri etkinlikleri kapsamın da Kernek Külliyesi'nde gençlerle buluşan Başkan Polat gençlerin sorularına cevap vererek bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Polat; '' Her zaman daha ileriye gitmeyi hedefleyin. Hiç bir zaman bu kadarı yeter demeyin kendinizi daha fazla geliştirmek için sürekli olarak okuyun. Mesleğiniz her ne olursa olsun mutlaka edebiyatla iç içe olun. Unutmayın ki okumadan geçen bir gün yitirilmiş bir gündür. Bunun yanı sıra mutlaka 2 dil öğrenin sizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın yanı sıra birer dünya vatandaşısınız diyerek gençlere tavsiyelerde bulunan Hacı Uğur Polat bugün ve yarınımız her zaman gençlerimiz ile dedi ve programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz’a teşekkür etti.”

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz' da konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayduz;
“Üzerinde uzun süredir çalışmış olduğumuz Minder Sohbetleri Programımızın ilkinde Sayın Hacı Uğur Polat Bey'i Gençlik ve Eğitim Derneği gençleri ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz bu projede siyasilerimizi, bürokratlarımızı, vekillerimizi, yöneticilerimizi, her görüşten ve her fikirden gençlerimiz ile buluşturmayı hedeflemekteyiz. Onların hayatlarındaki ideallerini, başarılarının püf noktalarını, gelecekle ve gençlerle ilgili tüm planlarını gençlerimizle paylaşmalarını sağlayıp gençlerin hedeflerine ulaşmaları için onlara ışık tutmayı planladıklarını söyleyen başkan Bayduz sözlerine şu şekilde devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hacı Uğur Polat Bey gençlerimize çok güzel öğütler verdi. Onlara her konuda destek olduğunu ve olacağını da söyledi. Genç kardeşlerimizin projelerini dinledi, gerçekleştirilmesi için de genç kardeşlerimize bir an önce destek vereceğini söyledi. Sosyal Belediyecilik yönünden en güzel örneğini yerinde görmüş olduk kendisine ekibim ve teşkilatımız adına teşekkür ederiz. Bugun bizi kırmayan ve Minder Sohbetleri ilk programımızda yanımızda olan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başkanıma çok teşekkür ederim '' dedi.

Programdan sonra Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Bey’e Plaket takdim etti. Programa Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adil Çulha, Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger, Tümsiad Malatya Şubesi Başkanı Murat Gümüş, TCDD idarecilerinden Gökhan Eren, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Görücü, Megsaş Genel Müdürü Münür Özpolat ve Başkan Danışmanı Mehmet Güner katılım sağladı.

Bakmadan Geçme