Model Uçak Kursu Açıldı

Milli Egemenlik Ortaokulunda model uçak kursu açıldı.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından Gençlik  ve Spor Bakanlığının desteğiyle hayata geçirilen  ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de ortak olduğu Burası Benim Yerim/MAFSAD Kitap Kafe Projesi çerçevesinde Milli Egemenlik Ortaokulunda model uçak kursu açıldı.

Model uçak rehber öğretmenleri Aliekber Korkut ve Ergün Kutlu  tarafından gerçekleştirilen eğitimlere öğrenciler çok fazla ilgi gösteriyor. Aliekber Korkut ilk etapta proje kapsamında 15 kişilik bir gruba kurs açtıklarını ve  kursiyerlerin çok istekli olduğunu  belirtti. Önümüzdeki günlerde İnönü İlkokulunda da model uçak kursu açmayı planladıklarını belirtti.

Eğitimlere katılan öğrencilerden Rafet Bingöl model uçak yapmanın çok keyifli olduğunu ve  derslerden sonra  kendilerini rahatlattığını söyledi. Emeği geçenlere teşekkür etti.

Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Bünyamin Mamur öğrencilerin bu tarz kursları çok sevdiğini ve model uçakları keyifle yaptıklarını belirtti.  Mamur, bu imkanların oluşmasına vesile olan Gençlik ve Spor Bakanlığına, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, MAFSAD’a ve  eğitimlerde görev alan model uçak rehber öğretmenlerine çok teşekkür ettiğini belirtti.

Bakmadan Geçme