Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümü

Malatya'nın Darende ilçesinde, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 9. ölüm yıl dönümü ve şehitler için mevlit okundu.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle yaşamını yitiren BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi'nde mevlit okundu.

Külliyede okutulan mevlide, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlidin ardından Yazıcıoğlu ve şehitler için dualar edildi ve vatandaşlara ikramda bulunuldu.

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alagöz ve beraberindeki heyet, mevlit programı sonrasında Darende Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde partililerle bir araya geldi.

Alagöz, burada yaptığı konuşmada, şehitler başta olmak üzere şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

BBP İlçe Başkanı Ali Gök ise, Mevlid-i Şerif programına katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme