Muhtar Adayı Nebi Hanbay'dan ABYB'ye Ziyaret

Fırat Mahallesi Muhtar Adayı Nebi Hanbay Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Fırat Mahellesi Muhtar Adayı Nebi Hanbay Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’a adaylık süreci ve projelerine ilişkin bilgi verdi, hayata geçirmek istediği hizmetleri anlattı. 
Nebi Hanbay,"Fırat Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim” dedi.
Ziyarette mahalle sakinlerine mesaj gönderen Hanbay,"Değerli mahalle sakinlerimiz, Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi bende Fırat Mahallesi’nin bir ferdiyim. Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim" ifadelerine yer verdi.
Seçim tarihine kadar Fırat Mahallesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmak istemediğini sözlerine ekleyen Hanbay” Adaylık kararını verdikten sonra mahallemizde başta yaşlı ve hastalar olmak üzere ciddi ziyaretler gerçekleştirdim. Bu güne kadar çok güzel ve olumlu eleştiriler almış olmam beni daha da güçlendirdi” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde , Fırat Mahellesi Muhtar Adayı Nebi Hanbay’a başarılar diledi.

Bakmadan Geçme