Muhtar Erol'dan yetkililere teşekkür

Hakkari'nin Biçer Mahallesi Muhtarı Kemal Erol, mahallede yolların ilk defa asfaltlandığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.Şehir merkezinde sürdürülen altyapı ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında...

Hakkari’nin Biçer Mahallesi Muhtarı Kemal Erol, mahallede yolların ilk defa asfaltlandığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Şehir merkezinde sürdürülen altyapı ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında kentin en eski mahallelerinden biri olan Biçer Mahallesi’nde de yollar asfaltlandı. Biçer Mahallesi Muhtarı Kemal Erol, kendi mahallesinde yürütülen çalışmalardan dolayı yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti. Muhtar Erol, “Yaklaşık iki yıldır şehir genelinde devam eden çalışmalar kapsamında mahallemizde de yürütülen kanalizasyon, su ve yol asfaltlama çalışmalarından dolayı başta Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a, Belediye Başkan Vekilimize Cüneyt Epcim’e, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ve emeği geçen herkese vatandaşlarımız adına teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Biçer Mahallesi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren yol asfaltlama firması yetkilisi Özer Sayın ise, “Sümbül Mahallesi’nde başlattığımız asfaltlama çalışmalarımızda bugüne kadar Cezaevi Yolu, çevre yolu ve Bulvar Kavşağı’nda çalışmalar tamamlandı. Son birkaç gündür Biçer Mahallesi’nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki çalışmalarında sonuna yaklaştık. Diğer firmalarla birlikte paralel bir çalışma yürüttüğümüz için bazen çalışmalarımız ağır ilerleyebiliyor. Buna rağmen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme