Muhtarlar Vali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği MalatyaŞube Başkanı Mustafa Eren ve muhtarlar, MalatyaValisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Eren ve muhtarlar Vali Kaban'la bir araya geldi.

Vali Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlık görevinin toplumla kamunun buluşma noktası olduğunu ifade etti.

En kılcal damarlar noktasındaki bir buluşma noktası olarak taşıdığı önemi bilen ve bu öneme göre de muhtarları daima yakınında görmekten mutlu olan bir Cumhurbaşkanının olduğunu kaydeden Kaban, şunları kaydetti:

"Bu anlamda da bunun gerek tarihi gerek toplumsal karşılığı olarak muhtarların hak ettikleri yeri almaları hususundaki bu dönemde gösterilen gayreti anmadan geçmek mümkün değil. Tekrardan muhtarlarımızın bu gününü kutlarken aileleriyle birlikte nice yıllara sağlık sıhhat içerisinde ulaşmalarını temenni ediyorum. Hayatını kaybetmiş, geçmişte bu onurlu görevi deruhte etmiş olanları da hayırla yad ediyorum."

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Eren ise 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Vali Kaban'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme