Mumcu, Doğanşehir ilçesinde İncelemede Bulundu

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Doğanşehir ilçesine bağlı Elmalı, Gövdeli, Günedoğru, Kadılı, Kapıdere, Küçüklü ve Söğüt mahallelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Ertan Mumcu, Doğanşehir ilçesine bağlı Elmalı, Gövdeli, Günedoğru, Kadılı, Kapıdere, Küçüklü ve Söğüt mahallelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.
Genel Müdür Mumcu, Söğüt’teki yeni inşa edilen 200 tonluk içmeyu deposunu da yerinde görerek, bilgiler aldı.
 
Genel Müdür Mumcu: “Yeni Depomuz Bitme Aşamasına Geldi”
Malatya’nın en önemli kurumlarından biri olan MASKİ Genel Müdürlüğü büyükşehire yakışır bir altyapı inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir’de gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Ertan Mumcu: “Doğanşehir ilçemizin Güneybatı istikametindeki mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Günedoğru’dan sonra Söğüt’teyiz. Söğüt 2014 yılına kadar belediye idaresinde yönetilen bir mahallemizdi. Nüfusu ve coğrafyasıyla büyük mahallelerimizden bir tanesidir. Daha önce burada mevcut 50 tonluk depomuzun kapasitesini yükselterek 200 tona çıkardık. Yeni depomuz bitme aşamasına geldi. İnşallah bu anlamda yine Söğüt’e yeni bir kaptaj kaynağından gelen suyu ulaştırdığımızda buraya yeteri kadar su temin etmiş olacağız. Bu doğrultuda muhtarımızla da görüştük” dedi.

Bakmadan Geçme