Mumcu, Hekimhan'ın Kırsal Mahallelerindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

(MASKİ) Genel Müdürü Ertan Mumcu, Hekimhan ilçesine bağlı Höyücek, Akpınar ve Kocaözü mahallelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Ertan Mumcu, Hekimhan ilçesine bağlı Höyücek, Akpınar ve Kocaözü mahallelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Genel Müdür Mumcu: “Hekimhan’ın 2 mahallesini rahatlatacak yeni depolar inşa ettik”
Malatya’nın en önemli kurumlarından biri olan MASKİ Genel Müdürlüğü, büyükşehire yakışır bir altyapı inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamındaHekimhan’da gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen MASKİGenel Müdür Ertan Mumcu,“Hekimhan ilçemizin kuzeyindeki bölgelerde incelemeler yapmak için arkadaşlarımızla geldik. Höyücek ve Akpınar mahalleleri yoğun nüfusları barındıran, yazın bu nüfusları iki katına çıkan mahallelerimizden. MASKİ olarak daha önceki kotu düşük olan ve işlevinin tamamlayan depoların yerlerine 100’er tonluksuya erişimi daha kolay depolar inşa ettik. Yine Hekimhan Kocaözü Mahallesi’nde de bin 500 kişiye hizmet verecek fosseptik yapım çalışmalarımız sürüyor. MASKİ olarak Malatya’nın her köşesinde aynı ciddiyet, aynı çalışma azmiyle daha iyi bir altyapı için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme