Murat Kurt takımın hedefini açıkladı

İnönü Üniversitesispor teknik sorumlusu Murat Kurt yaptığı açıklamada mevcut imkanlar içerisinde ligde en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

İnönü Üniversitesispor teknik sorumlusu Murat Kurt yaptığı açıklamada mevcut imkanlar içerisinde ligde en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Takımdaki son durumla ilgili açıklamada bulunan Kurt, bu sezon yeni bir kadroyla mücadele ettikleri Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de güzel bir mücadele örneği verdiklerini ifade etti. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta geçen haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Malatya temsilcisi, hafta sonu deplasmanda 11 Nisanspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Sorumlu Murat, ligde haftalar ilerledikçe daha iyi duruma geleceklerini kaydederek, “Bu haftaya kadar verdiğimiz mücadele övgüyü hak ediyor. Belki sahamızda aldığımız 62 Pertek maçı daha farklı olabilirdi. Çünkü o maçın başında çok gol kaçırdık. Ama netice itibariyle futbolda bunlar da var. Malatya’nın ikinci bir profesyonel takım hasretini bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak malumunuz bu ligde astronomik rakamlar dönüyor ve takımların birçoğu kadrolarına önemli oyuncular takviye ettiler. Tabi bu noktada bizim de kaliteli oyunculara sahip olduğumuzu belirtmeden geçemeyeceğim. Oyuncularımız güzel bir mücadele örneği veriyorlar. Elimizdeki imkanlarla iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Şuan 5 puanımız var ve elimizden gelenin en iyisini yapıp, daha fazla puanlar toplayacağımız inancındayım” dedi.

İnönü Üniversitesispor, Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisanspor ile karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme