Muş'ta yol genişletme çalışması

Muş'ta İl Özel İdaresi ekipleri, kentteki Bağ yolunda ulaşımın daha sağlıklı sağlanması için yol genişletme çalışması yapıyor. 

MUŞ  - Çalışmaları inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yeşil Kuşak" projesi adı altında dönemin valisi Cengiz Akın tarafından başlatılan projenin devamını getirdiklerini söyledi. 

Kentteki 150 ailenin ev ve bağı olduğunu aktaran Yentür, şöyle konuştu:

"Bugün bu yolları yaparak vatandaşın ulaşımını daha da kolaylaştırıyoruz. Bağ, Muş'un güzel bir bölgesidir. Biz ciddi manada olumlu tepkiler alıyoruz. Devlet olarak vatandaşımızın bu sorununu giderebilmek için vatandaşlarımızın seyri seferlerini kolaylaştıracağız. Buraya daha önceden yaklaşık 50 bin metrekare parke yapılmıştı. Ramazan ayı olmasına rağmen yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle vatandaşın gözündeki mutluluğu görünce yorgunluğumuz gidiyor."

İş makinesi operatörü Mithat Yakışan ise ramazan ayında çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirterek, "Hizmetlerimize devam edeceğiz. Yol açmak büyük bir ibadettir. En büyük hayırlı iş yol yapmaktır." dedi.

Bakmadan Geçme