Nebi Hanbay Fırat Mahallesi Muhtar Adayı

Nebi Hanbey Fırat Mahallesi Muhtar Adayı

Fırat Mahallesi muhtar adayı Nebi Hanbay seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fırat Mahallesi’nde büyüyen ve yıllarını aynı mahallede geçiren Nebi Hanbay , Radyo zafer’i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Muhtarların bulundukları bölgede çok işler yapabileceğini dile getiren Nebi Hanbay, Mahalledeki sorunları ve mahalle sakinlerini en iyi tanıyanların muhtarların olması gerektiğini söyledi. Hanbay “ biz mahallemizin sorunlarını biliyoruz, çözüm noktasında projelerimiz hazır. Son derece bilgili , kültürlü ve halkın sorunlarıyla yakından alakadar olan bir ekiple yola çıktık. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için gereken ne varsa yapacağız. Yıllardır ihmal edilen bölgeler var ve bölge sakinleri ihmal ediliyor. Mahallemizde her sokağa eşit derecede hizmetin götürülebilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Önemli olan mahallemizin sorunsuz olmasıdır. Bizler mahallemizde su, elektrik ve doğalgaz vezneleri kuracağız ve vatandaşlarımız faturalarını ödemek için merkeze inip saatlerce sıra beklemeyecek ve zamanını harcamayacak. Toki çevre düzenlemesi yapılacak, mahallemize mutlaka gece bekçisi alınacak, sosyal yardımlaşmayı aktif hale getirip ihtiyaç sahibi sakinlerimizin tespit edilip düzenli yardımlar getirilecek. Gençlerimiz için spor  sahaları, komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesi , sokakların ışıklandırılması gibi şu an görünen sorunlar kesinlikle giderilecektir “ dedi.

Radyo zafer yöneticisi ve Milli Beka Hareketi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Zafer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “ Sayın Hanbay çocukluk arkadaşımdır, hatta köyden Malatya’ya geldiğimde tanıştığım ilk arkadaşımdır, Yıllardır tanıyorum ve mahallemize gerçekten yararlı işler yapacağına inancım tamdır. Sayın Hanbay’ın kazanmasını gönülden istiyorum ve tam destek vereceğim . Allah hayırlı etsin “ dedi.

Bakmadan Geçme